Retail

KICKS är Nordens ledande skönhetskedja och erbjuder ett helhetskoncept inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Med välutbildade skönhetsexperter i 250 butiker i Sverige, Norge och Finland och en modern omnikanalslösning, där fysisk butik och e-handel är integrerat, erbjuder KICKS personliga och inspirerande skönhetstjänster och runt 25 000 produkter från 300 varumärken. KICKS har flaggskeppsbutiker i Stockholm, Göteborg, Oslo och Malmö och är en del av Axel Johnson-koncernen.

Vi på Prozena Consulting har under flera år hjälpt KICKS med senior projektledning under deras omfattande och framgångsrika förändringsresa. Bland annat har vi bistått med outsourcing, transition och transformation, säkerhet och GDPR. Vi har även varit delaktiga när KICKS har bytt CRM-system och digitaliserat sin Kundklubb.

”Prozena har varit en viktig och mycket uppskattad partner i flertalet av de omfattande projekt som vi på KICKS genomfört under senare år. Gemensamt har vi lyckat genomföra dessa med hög precision och kvalitet trots snäva tidsramar.” David Heeroma CIO – KICKS

Fler Referenser

Facebook
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram